Έφτασε στην Αθήνα ο Μπράντον Πολ: «Ξέρω την σπουδαία ιστορία του Ολυμπιακού»

Έφτασε στην Αθήνα ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Μπράντον Πολ. Οι ατάκες του για Σπανούλη-Πρίντεζη, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά. 

Έφτασε στην Αθήνα ο Μπράντον Πολ: «Ξέρω την σπουδαία ιστορία του Ολυμπιακού»

Το βράδυ της Τρίτης έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης. Ο λόγος για τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ, Μπράντον Πολ, ο οποίος αποκτήθηκε για τον ρόλο του "2αρο3αριού" στο ρόστερ.

Για τον ερχομό του στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μία όμορφη χώρα, ένα ωραίο μέρος και χαίρομαι που ήρθα. Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν την Ελλάδα. Πέρσι μάλιστα είχα έρθει για ένα γάμο».

Για την επικοινωνία που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ ώστε να έρθει στον Ολυμπιακό: «Είχα μιλήσει με τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ από την περασμένη σεζόν, αλλά η υπόθεση τότε δεν προχώρησε. Τον γνωρίζω καλά, από την εποχή που ήταν προπονητής στο ΝΒΑ με το Κλίβελαντ. Ξέρω την σπουδαία ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού, όπως και την μεγάλη παράδοση της στην Ευρώπη».

Για το γεγονός πως θα έχει για συμπαίκτες, παίκτες όπως τους Σπανούλη και Πρίντεζη: «Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός που θα γίνω συμπαίκτης με δύο τόσο σπουδαίους παίκτες. Έχω παίξει αντίπαλος τους, τους γνωρίζω. Eπίσης, έχω αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έχω δει αυτή την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας και θέλω να τη ζήσω από κοντά ως παίκτης της ομάδας».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που με υποδέχτηκαν. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».