Χαπ: «Καλύτερη επιλογή μου ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ιθάν Χαπ για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του.

Χαπ: «Καλύτερη επιλογή μου ο Ολυμπιακός»

Ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Ιθάν Χαπ που κατέφθασε στο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Μπόλντγουιν: «Θέλω να νικάω, σιχαίνομαι να χάνω»

Με δηλώσεις του ο Αμερικανός σέντερ υποστήριξε πως ταιριάζει με τους «ερυθρόλευκους» και πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον.

Ήρθαν στην Ελλάδα Χαπ και Μπάλντγουιν (pic)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμι ενθουσιασμένος, πέρασα 4 χρόνια στο Ουισκόνσιν κι έμαθα μπάσκετ. Νομίζω όμως πως πλέον θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο εδώ κι ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε πολλές νίκες. Όταν ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον ατζέντη μου κι ο coach Μπλατ με πήρε τηλέφωνο αισθάνθηκα πως είναι η καλύτερη επιλογή, αισθάνθηκα πως ταιριάζω με αυτή την ομάδα. Έχω ικανότητες πάσας και ελέγχου της μπάλας όπως οι γκαρντ. Μεγάλωσα ως γκαρντ όποτε ξέρω πως είναι η οπτική αυτή. Θέλω να βοηθήσω να πάρουμε νίκες και τίτλους. Είδα στο ίντερνετ κάποια ματς της Euroleague, παίζουν με δύναμη, παίζουν καλά μαζί και πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου. Παρακολούθησα και βίντεο με τους οπαδούς, ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους, είναι πιστοί. Να ξέρουν πως θα δίνω πάντα το 110%»