Αυγενάκης για Βασιλακόπουλο, Γιαννακόπουλο: «Τρεις όροι για όσους τυχόν δεν πρόσεξαν...»

Γιατί ο Υφυπουργός Αθλητισμού επαναλαμβάνει και τονίζει σήμερα μια από τις ατάκες που ανέφερε και χθες

Αυγενάκης για Βασιλακόπουλο, Γιαννακόπουλο: «Τρεις όροι για όσους τυχόν δεν πρόσεξαν...»

Η χθεσινή συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο δεν έβγαλε τη μεγάλη είδηση πέραν της πρόθεσης που εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΟΚ να δει και πάλι τον Ολυμπιακό στην Α1. Περισσότερο ντόρο προκάλεσε ένα like του κ. Αυγενάκη στο facebook, το οποίο λίγο αργότερα απέσυρε. Αφορμή γι' αυτό η αντίδραση με υπονοούμενο του Δημήτρης Γιαννακόπουλου.

Καλά τα λόγια, αλλά για να παίξει ο Ολυμπιακός στην Basket League χρειάζονται πράξεις

«Έχεις να ξεκαθαρίσεις πολύ βρωμιά στο μπάσκετ, υπουργέ μου. Καλή δύναμη», έγραφε το μήνυμα στο οποίο έκανε Like ο Υφυπουργός Αθλητισμού και λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναρωτήθηκε μέσω των social media για πια «βρωμιά» πήγαινε το like που πάτησε ο Λευτέρης Αυγενάκης ενώ λίγο αργότερα το facebook του κ. Αυγενάκη γέμισε με σχόλια φίλων του Παναθηναϊκού.

Σήμερα ο Υφυπουργός αθλητισμού έκανε την ακόλουθη ανάρτηση, η οποία μάλλον ως ξεκαθάρισμα απέναντι στην ερώτηση του κ. Γιαννακόπουλου περί «βρωμιάς», μοιάζει αν και δεν αναφέρει το όνομά του: «Χθες, επεσήμανα στον κ. Βασιλακόπουλο ότι πρέπει ν' αλλάξει, άμεσα, η προβληματική εικόνα του μπάσκετ στη χώρα. Με νόμιμο τρόπο, απόλυτη διαφάνεια και έξωθεν καλή μαρτυρία, προς την κοινωνία που παρακολουθεί. Επαναλαμβάνω τους τρεις όρους/προϋποθέσεις για όσους τυχόν δεν πρόσεξαν».

Η σχετική ανάρτηση: