Ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ

Μετά τον Ερμή Αγιάς και ο Ολυμπιακός έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, κατά του ΕΣΑΚΕ, για το θέμα της παραμονής του Λαυρίου στην Α1.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ

Το μπέρδεμα που υπάρχει στην Basket League είναι ανεπανάληπτο, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ποιες ομάδες θα παραμείνουν και ποιες θα πέσουν. Ένα από τα... θύματα της υπόθεσης είναι το Λαύριο.

Στον ΕΣΑΚΕ είχαν ψηφίσει πριν λίγες μέρες για την παραμονή του Λαυρίου στην Basket League, με την απόφαση να βγαίνει υπέρ με 10-2. Το Λαύριο, λοιπόν, σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, συνεχίζει στη κορυφαία κατηγορία.

Όμως, η ΕΟΚ, δεν αναγνώρισε το γεγονός, δηλαδή την επικύρωση της βαθμολογίας, με την Ομοσπονδία να εκφράζει την αντίθετη άποψη της, στέλνοντας μάλιστα και σχετικό έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ. Ακολούθησε προσφυγή από τον Ερμή Αγιάς στο ΑΣΕΑΔ για το γεγονός, όντας αντίθετο για την παραμονή του Λαυρίου, ενώ το ίδιο έκανε τώρα και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, κατά του ΕΣΑΚΕ και της απόφασης του.

Η παραμονή ή όχι του Λαυρίου στη πρώτη κατηγορία, παίζει ρόλο και επηρεάζει καταστάσεις. Βλέπετε, στη προκήρυξη που είχε εκδώσει η ΕΟΚ για την Α2 της επόμενης σεζόν, δεν αναφέρονται ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε και ο Κολοσσός.