Επίσημο: Ο Σπανούλης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό - Για 10η σερί σεζόν στο μεγάλο λιμάνι

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη. Πολύωρο το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους. Για 10η σερί σεζόν στο μεγάλο λιμάνι. 

Επίσημο: Ο Σπανούλης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό - Για 10η σερί σεζόν στο μεγάλο λιμάνι

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και πράξη. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη για μία ακόμη χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας γκαρντ θα συμπληρώσει μία γεμάτη δεκαετία στο μεγάλο λιμάνι. Αυτή ενδεχομένως να είναι και η τελευταία σεζόν της καριέρας του και το σίγουρο είναι πως όταν αποφασίσει να βάλει "τέλος", η φανέλα του με το "7" θα τοποθετηθεί στην οροφή του ΣΕΦ. Άλλωστε, πρόκειται για τον Θρύλο του Θρύλου!

Η συνάντηση του με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν πολύωρη, με τις δύο πλευρές να συζητούν τόσο για το μέλλον της ομάδας, όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις, καθώς η σχέση μεταξύ τους είναι πλέον οικογενειακή. Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται σε ένα στάδιο στο οποίο συνέρχεται από τον τραυματισμό του και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται για τον Νοέμβρη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/07) με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο.

Ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης θα παραμένει στο λιμάνι του για 10η συνεχόμενη σεζόν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας