Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Ριόν Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό σμολ-φόργουορντ, Ριόν Μπράουν. Θα αποτελέσει τον παίκτη πίσω από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. 

Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Ριόν Μπράουν

Σε έναν γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας στρέφεται ο Παναθηναϊκός για τη στελέχωση της θέσης «3». Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει επιλέξει τον Ριόν Μπράουν ως τον παίκτη που θα αποτελέσει ένα αξιόπιστο back up του Ιωάννη Παπαπέτρου, με καλά ποσοστά ευστοχίας από τα 6.75 (34.7%) και διάθεση στην άμυνα.

Ο 28χρονος φόργουορντ αναμένεται να φορέσει τα «πράσινα» και να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τον Προμηθέα Πατρών, κάνοντας το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, καθώς από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και στην Euroleague.

O Αμερικανός δοκιμάστηκε στο Summer League του Λας Βέγκας, με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, χωρίς όμως να έχει πειστικές εμφανίσεις, που θα του επέτρεπαν να διεκδικήσει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Στο μεταξύ, άπαντες στο «τριφύλλι» βρίσκονται εν αναμονή της ολοκλήρωσης της απόκτησης του Τζίμερ Φριντέτ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να τον πείσουν να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο συνεργασίας (σ.σ. έχει συμφωνήσει προφορικά) και περιμένουν σύντομα η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.