Ο Γκος εμπόδιο για να έρθει ΝΒΑer στον Ολυμπιακό

Στο μεγάλο λιμάνι ψάχνουν «κοντό» με έφεση σε σκορ και δημιουργία, αλλά όσο δεν βρίσκει άλλη ομάδα ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, τόσο δυσκολεύει η υπόθεση. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Ζαλγκίρις. 

Ο Γκος εμπόδιο για να έρθει ΝΒΑer στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση ενός πρωτοκλασάτου γκαρντ, ο οποίος θα έχει έφεση σε σκορ και δημιουργία, διαθέτοντας παράλληλα και έναν ηγετικό χαρακτήρα. Οι «ερυθρόλευκοι» κοίταξαν «ζεστά» την περίπτωση του Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά ο Σέρβος γκαρντ όλο και απομακρύνεται. Βλέπετε, έχει αρκετές και υψηλές οικονομικές προτάσεις, όπως από την Μακάμπι, την Αναντολού Εφές και την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ υπάρχει «φλερτ» και από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, όμως, βλέπει και περιπτώσεις γκαρντ και από το ΝΒΑ, μία αγορά την οποία γνωρίζει αρκετά καλά. Δεν έχει «θέμα» να φέρει παίκτη που να μην έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Δεν έχει πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι, αρκεί ο αθλητής να διαθέτει τα κατάλληλα και απαραίτητα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Εννοείται, βέβαια, να έχει και ένα προσιτό κασέ σύμφωνα με το διαθέσιμο μπάτζετ της διοίκησης.

Όμως, η υπόθεση ενίσχυσης του ρόστερ με έναν ακόμη γκαρντ, συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με εκείνη του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Όσο δε βρίσκει άλλη ομάδα ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού, τόσο δεν είναι και εύκολο για τους Πειραιώτες να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός άλλου «κοντού».

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έχει κλειστό συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, με απολαβές που φτάνουν κοντά στις 800.000 δολάρια και για να αποχωρήσει, θέλει να βρει ομάδα που θα μπορεί να του καλύψει το κασέ του. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ζαλγκίρις, αλλά οι Λιθουανοί μπορούν να του καλύψουν περίπου το μισό συμβόλαιο.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πιστεύει σε εκείνον, σχολιάζει πως στη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί καλύτερος, αλλά κυριαρχεί η άποψη πως με τα λεφτά του, ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει κάτι καλύτερο στη θέση του. Άποψη μας; Θα συμφωνήσουμε τη δεύτερη γνώμη! Ο ατζέντης του Γουίλιαμς-Γκος, πάντως, είναι δραστήριος και κοιτάζει την αγορά στην Ευρώπη.