Μεταγραφές Ολυμπιακού: Πάντερ, Πολ, Ρούμπιτ, Κόνιαρης κι έπεται συνέχεια

Το φετινό καλοκαίρι για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αναμένεται «καυτό», με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν ήδη στις πρώτες τους προσθήκες.

Μεταγραφές Ολυμπιακού: Πάντερ, Πολ, Ρούμπιτ, Κόνιαρης κι έπεται συνέχεια

Η φετινή σεζόν αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στην σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού. Κόντρα στις εξωαγωνιστικές εξελίξεις οι «ερυθρόλευκοι» με τον Ντέιβιντ Μπλατ χτίζουν το νέο ρόστερ της χρονιάς.

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι Πειραιώτες ήδη έχουν προχωρήσει σε τέσσερις σημαντικές προσθήκες.

Η πρώτη έγινε με τον Κέβιν Πάντερ ο οποίος αγωνίζεται στη θέση των γκαρντ. Ο 26χρονος Αμερικανός γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα μιας κι έχει αγωνιστεί στο Λαύριο και την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια αποκτήθηκε ο Αντώνης Κόνιαρης που πραγματοποίησε μεστές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ για να ενισχύσει σημαντικά τον ελληνικό κορμό.

Από την πρώτη κιόλας θητεία του Μπλατ στο λιμάνι είχε ακουστεί έντονα το όνομα του Μπράντον Πολ. Ένα χρόνο μετά ο 28χρονος γκαρντ συμφώνησε για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Τελευταία μεταγραφή ήταν αυτή του Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Ο άλλοτε καλαθοσφαιριστής της Μπάμπεργκ αποτελεί την πρώτη φετινή κίνηση των «ερυθρόλευκων» στη θέση των ψηλών καθώς ο Αμερικανός αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.