Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Γκος και ΛεΝτέι

Μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στον Ολυμπιακό, βλέπουν την πόρτα της εξόδου οι Ζακ ΛεΝτέι και Γιώργος Μπόγρης. 

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Γκος και ΛεΝτέι

Όπως σας έχουμε αναφέρει στο «ΦΩΣ», μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει κλειστό συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν (με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 800.000 ευρώ) με τον Ολυμπιακό, αλλά αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, οι Πειραιώτες δεν θα διστάσουν να τον παραχωρήσουν. Παραμένει το ενδιαφέρον της Ζαλγκίρις Κάουνας για τον Αμερικανό γκαρντ, αλλά η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει.

Ο ατζέντης του παίκτη, πάντως, έχει βγει στην αγορά, για να συζητήσει με ομάδες. Υπάρχουν «φωνές» που αναφέρουν πως ο αθλητής στη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί καλύτερος, αλλά υπάρχει και η άποψη πως με πιθανή αποχώρηση του, οι «ερυθρόλευκοι» με τα χρήματα αυτά που θα εξοικονομήσουν, θα μπορέσουν να βρουν καλύτερο παίκτη.

Βλέπουν την… έξοδο Μπόγρης και ΛεΝτέι

Σήμερα (4/7) λήγει η προθεσμία για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Μπόγρη. Αν οι Πειραιώτες πληρώσουν σήμερα μία μικρή αποζημίωση στον παίκτη, τότε ο Έλληνας σέντερ μένει και τυπικά ελεύθερος. O παίκτης δεν βρίσκεται εδώ και καιρό στο πλάνο του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο ίδιος, βέβαια, έχει δηλώσει πως θα ήθελε να μείνει ακόμη και αν χρειαζόταν να τοποθετηθεί στην ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α2. Λέτε να μείνει κάνοντας νέο συμβόλαιο, έχοντας αυτόν τον ρόλο; Δύσκολο, γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καλές προτάσεις από την Ισπανία.

Όσον αφορά τον Ζακ ΛεΝτέι, η οψιόν ανανέωσης για το συμβόλαιο του λήγει την Παρασκευή (5/7) και οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες. Αποκτήθηκε για το «5», αλλά στη πράξη αποδείχτηκε ένα «4άρι» με ξεκάθαρη έφεση και ικανότητα στην επίθεση, αλλά και με φανερές αδυναμίες στην άμυνα. Την πόρτα της εξόδου βλέπει και ο Δημήτρης Αγραβάνης.