Τσαϊρέλης: Τέλος από τον Προμηθέα - Κοντά στον Ήφαιστο

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη. Κοντά στον Ήφαιστο Λήμνου ο παίκτης ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Τσαϊρέλης: Τέλος από τον Προμηθέα - Κοντά στον Ήφαιστο

Ύστερα από μία σεζόν (2018-2019) παρουσίας του στον Προμηθέα, με τον οποίο έφτασε έως και τους τελικούς του πρωταθλήματος, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αποχώρησε από την ομάδα της Πάτρας. Ο σύλλογος μάλιστα επισημοποίησε το "διαζύγιο" μεταξύ των δύο πλευρών.

Πλέον, ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και Άρη, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δεχτεί το "ζεστό" ενδιαφέρον από τον Ήφαιστο Λήμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο Μιχάλης αγωνίστηκε στον Προμηθέα τη σεζόν 2018-19 και συνέβαλε τα μέγιστα στην ομάδα, τόσο στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι και την πρόκριση της ομάδας στο Top 16 του BCL, όσο και στη συμμετοχή της στους Τελικούς της Basket League.

Τη σεζόν 2018-19 είχε μ.ό. 5,15 πόντους σε 33 παιχνίδια (170 σύνολο), 48,15% στα δίποντα, 39,13% στα τρίποντα και 73,58% στις βολές.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεισφορά του στην ομάδα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία! Θα παραμένει πάντα μέλος της οικογένειας του Προμηθέα!»