Άρης: Το αντίο του Γιάννη Καστρίτη

Ο Γιάννης Καστρίτης αποχαιρέτησε τον Άρη, ευχαριστώντας άπαντες για τη συνεργασία.

Άρης: Το αντίο του Γιάννη Καστρίτη

Παρελθόν αποτελεί πλέον από τον Άρη ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Δημήτρη Γουλιέλμου για ανανέωση.

Ο Έλληνας τεχνικός μέσω facebook αποχαιρέτησε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ευχαριστώντας παίκτες, διοίκηση και κόσμο για τη συνεργασία.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του ο πρώην, πλέον, προπονητής του Άρη:

«Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από την πρώτη στιγμή που έμαθα πως καλούμαι να εκπροσωπήσω, από τον πάγκο της, μια από τις λίγες ομάδες που στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, έχει καταφέρει να την αγαπήσει, να την υποστηρίξει και να ενώσει μια ολόκληρη η χώρα.

Έξι μήνες μετά, νιώθω την ανάγκη να αποχαιρετήσω ολόκληρη την οικογένεια του Άρη, που με υποδέχτηκε, με φιλοξένησε, με έκανε μέλος της και με υποστήριξε όλο αυτό το διάστημα. Οι δυσκολίες ήταν μεγάλες, αλλά μεγάλη ήταν και η προσπάθεια που γινόταν κάθε μέρα, από όλους, για να καταφέρνουμε να τις ξεπερνάμε.

Ευχαριστώ πολύ τους παίχτες μας στο σύνολο τους, για τη συνεργασία που είχαμε. Ήταν πάντα εκεί στα δύσκολα και τους αξίζουν πολλά μπράβο. Ειδικά οι Έλληνες μας, είναι άξιοι θαυμασμού και έμαθα πολλά διπλά τους και από τη στάση τους απέναντι στις καθημερινές αντιξοότητες.

Ευχαριστώ πολύ άπαντες στα γραφεία της ομάδας, όλους αυτούς τους αφανείς πρωταγωνιστές, που έδιναν τεράστιο αγώνα, ίσως το μεγαλύτερο μέσα στη μέρα, για να καταφέρνουν να είναι όλα όπως πρέπει.

Ευχαριστώ τον κύριο Γουλιέλμο και όλα τα μέλη της διοίκησης για την τιμή που μου έκαναν και μου εμπιστευτήκαν την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και για τη συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστώ πολύ, όλους μου τους συνεργάτες και το staff της ομάδας. Γίναμε οικογένεια, ήρθαμε κοντά, ήταν όλοι τους εξαιρετικοί και με απολυτή σιγουριά μπορώ να πω πως η αφοσίωση τους και η αγάπη τους για την ομάδα, δεν έχει όρια. Χωρίς αυτούς, τα πάντα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και διαφορετικά.

Για το τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον υπέροχο κόσμο του Άρη για την τεράστια υποστήριξη του στην ομάδα και για την αγάπη του καθενός σας ξεχωριστά που προσωπικά εισέπραττα και συνεχίζω να εισπράττω κάθε μέρα. Η παρουσία σας σε κάθε αγώνα ήταν υπεροχή και η ενθάρρυνση σας στα δύσκολα, ακόμη καλύτερη, μας γέμιζε πάντα με ζεστασιά και μας έδινε κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά.

Καλή δύναμη σε όλους σας!!

Καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Άρη!!».