Το «αντίο» του Προμηθέα στον Σαλούστρο

Ο Χρήστος Σαλούστρος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι και ο Προμηθέας Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. 

Το «αντίο» του Προμηθέα στον Σαλούστρο

O Xρήστος Σαλούστρος αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον Προμηθέα, γνωρίζοντας μεγάλες νίκες, προκρίσεις και επιτυχίες. Πλέον, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι. Η ομάδα της Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση από τον Προμηθέα:

Ο Χρήστος αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στον Προμηθέα και κέρδισε τόσο με την αγωνιστική του παρουσία, την ποιότητα και το πάθος που τον διέκρινε στο παρκέ, όσο και με τον χαρακτήρα εντός κι εκτός γηπέδου μια θέση στην καρδιά όλων των φίλων της ομάδας, ενώ συνέδεσε τ’ όνομα του με τις χρονιές της καταξίωσης του Προμηθέα, συμμετέχοντας ενεργά στην πορεία προς την τετράδα και την ευρωπαϊκή έξοδο τη σεζόν 2017-18 και το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι και την πρόκριση και συμμετοχή στον Τελικό της Basket League, τη σεζόν 2018-19.

Επιπλέον, ως αθλητής του Προμηθέα Πάτρας κλήθηκε και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, εκπροσωπώντας επάξια τον Προμηθέα, την Πάτρα και την Ελλάδα με τα εθνικά μας χρώματα.

Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα, θα τον θεωρούμε πάντοτε μέλος της Oικογένειάς μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".