Ολυμπιακός: Στο επίκεντρο οι Μπόγρης, Αγραβάνης και το ΑΣΕΑΔ

Ο Ολυμπιακός ρίχνει το βάρος στις συζητήσεις με τους δύο Έλληνες ψηλούς του τους οποίους πρέπει να ενημερώσει μέχρι τις 30 Ιουνίου για το μέλλον τους.

Ολυμπιακός: Στο επίκεντρο οι Μπόγρης, Αγραβάνης και το ΑΣΕΑΔ

Τόσο ο Γιώργος Μπόγρης όσο και ο Δημήτρης Αγραβάνης περιμένουν την ομάδα του Πειραιά προκειμένου να έχουν εικόνα για το αν θα συνεχίσουν να είναι μέλη της. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες να έχουν ενημερώσει τους αθλητές τους αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν στα συμβόλαια τους για έναν ακόμα χρόνο.

Δύσκολα οι δύο παίκτες θα παραμείνουν κάτοικοι Πειραιά. Ο Δημήτρης Αγραβάνης φέρεται να μην χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του Ντέιβιντ Μπλατ αφού φέτος δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου και η δυσαρέσκειά του φάνηκε να ενοχλεί τον κόουτς του Ολυμπιακού ο οποίος προσανατολίζεται να καλύψει τις θέσεις στο «4» με τους Πρίντεζη, Έβανς και Λεντέι.

Η περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη ίσως συγκεντρώνει λίγες περισσότερες πιθανότητες όμως και πάλι θεωρείται απίθανο να παραμείνει. Ο Έλληνας σέντερ στη διάρκεια της χρονιάς άκουσε τον Μπλατ να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο όμως η αλήθεια είναι ότι λίγες μέρες μετά ο Μπόγρης έχασε τα λεπτά συμμετοχής που είχε μέχρι τότε και αγωνίστηκε ελάχιστα στους αγώνες της ομάδας. Η εικόνα που υπάρχει είναι ότι θα ειδοποιηθεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και αυτός.

Τέλος, εξελίξεις ίσως να υπάρξουν σήμερα - αύριο και από το ΑΣΕΑΔ. Ο Ολυμπιακός περιμένει τις αποφάσεις για τις δύο εφέσεις που έχει ασκήσει κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας και του υποβιβασμού του στην Α2.