Σφαιρόπουλος: Δεν συναντάς εύκολα παίκτες σαν τον Σπανούλη - Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο ενώ σχολίασε και το ρεκόρ του Σπανούλη

Σφαιρόπουλος: Δεν συναντάς εύκολα παίκτες σαν τον Σπανούλη - Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως ήταν δύσκολη η αποστολή της ομάδας του αφού είχε στην διάθεση του μόνο δέκα παίκτες ενώ έκανε λόγο για χαλάρωμα όταν η διαφορά έφτασε στο συν 14.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για την αναμέτρηση:

"Όταν παίζεις με 10 παίκτες μόνο κι έχεις μία 10άδα ανάγκης, με παίκτες που παίζουν πρώτη φορά σε μια θέση υπάρχουν δυσκολίες. Ο ΜακΛίν έπαιξε για πρώτη φορά στο «4». Όταν πήγε η διαφορά στους 14 πόντους, χαλαρώσαμε και στην τέταρτη περίοδο δώσαμε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να μειώσει. Είχαμε, όμως, το καθαρό μυαλό στο τέλος κι έτσι πετύχαμε σημαντικά σουτ και νικήσαμε. Κρατάμε τη νίκη, αλλά όχι την εμφάνιση".

Για το επίτευγμα του Βασίλη Σπανούλη που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος είπε:

"Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που δεν συναντάς εύκολα στο παγκόσμιο στερέωμα. Είναι ένας ηγέτης, ένας σκόρερ, ένας δημιουργός και κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα έχει. Αξίζει κυρίως συγχαρητήρια, γιατί δεν υπάρχει μια μέρα που να μην κάνει τα πάντα για να νικήσει. Είναι πάντα ανταγωνιστικός, γιατί έτσι είναι η ψυχή του. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι πάντα ανταγωνιστικός".

Καταλήγοντας σχολίασε την κατάσταση των τραυματιών:

"Θα δούμε από αύριο σε τι κατάσταση θα είναι οι τραυματίες. Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, δεν θα τον σπρώξουμε να παίξει. Μόνο αν είναι στο 100%, θα αγωνιστεί. Ευελπιστώ ότι κάποιοι, αν όχι όλοι, θα ξεπεράσουν τραυματισμό τους και θα μας βοηθήσουν".