Ο Χολαργός για την αποχώρησή του από τη Basket League

Η ΚΑΕ των βορείων προαστίων παραδέχεται ότι δίνει τη θέση της στη Basket League, τονίζει όμως ότι δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Ο Χολαργός για την αποχώρησή του από τη Basket League

Διευκρινίσεις θεώρησε σωστό να δώσει η ΚΑΕ Χολαργός λίγες ώρες αφότου διέρρευσε η πληροφορία πως έχει έρθει σε συμφωνία με την αντίστοιχη του Λαυρίου για την πώληση του ΑΦΜ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπλε» λοιπόν κάνουν λόγο για συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά αρνούνται οποιαδήποτε συμφωνία.

Basket League: Σώθηκε το Λαύριο- Παίρνει τη θέση του Χολαργού

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργός συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Χολαργός στην παρούσα φάση συζητάει το ενδεχόμενο της παραχώρησης της θέσης της στην Α1, αλλά σε καμία περίπτωση ως τώρα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με οποιονδήποτε σύλλογο. Είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες».

Η ουσία είναι ότι στα βόρεια προάστια έχει ληφθεί η απόφαση να αποχωρήσει η ομάδα από την Basket League και να επιστρέψει στις χαμηλότερες κατηγορίες. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι το Λαύριο έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία μέσω της αγοράς ΑΦΜ κάποιας άλλης ομάδας.