Ο Βασιλακόπουλος θέλει, ο Ολυμπιακός;

Η στάση του Ολυμπιακού για το μέλλον του στο ελληνικό μπάσκετ δεν αλλάζει, παρά τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου. 

Ο Βασιλακόπουλος θέλει, ο Ολυμπιακός;

Μπορεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος να τόνισε ότι δεν υπάρχει Μπάσκετ Λιγκ χωρίς τον Ολυμπιακό και να θέλησε για πρώτη φορά να ρίξει γέφυρες προς τους «ερυθρόλευκους» όμως η κίνησή του αυτή θα πρέπει να συνοδευτεί και με πράξεις προκειμένου να έχει νόημα.

Τι εννοούμε όταν λέμε πράξεις; Ο Ολυμπιακός φέτος ξεκίνησε μια προσπάθεια για να δει αλλαγές στο ελληνικό μπάσκετ και ιδιαίτερα στην ΚΕΔ.

Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε να διανύει τον δύσκολο δρόμο και αποφάσισε να μην αγωνιστεί στα ματς με τον Παναθηναϊκό εφόσον δεν σφύριζαν ξένοι διαιτητές, ενώ είχε ζητήσει την εξαίρεση των τριών διαιτητών Μάνου, Παναγιώτου και Αναστόπουλου από τους αγώνες του στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι επιθυμούν η διαιτησία να φύγει από την Ομοσπονδία και να γίνει επαγγελματική προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και καλύτερη λειτουργία. Οπότε θα πρέπει όσοι κάνουν δηλώσεις ή ασχολούνται με το θέμα του υποβιβασμού του Ολυμπιακού να έχουν καλά στο μυαλό τους ότι η ομάδα του Πειραιά δεν θέλει χάρες.

Ο δικαστικός της αγώνας συνεχίζεται προκειμένου να αναδείξει τις παρανομίες που γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ και από εκεί και πέρα αν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία θα αποφασιστεί ανάλογα με τις κινήσεις που θα κάνουν οι αρμόδιοι προκειμένου να περάσει το μπάσκετ στο επόμενο στάδιο και να αποκοπεί η ΚΕΔ από την ΕΟΚ.