Δρακόπουλος: «Μικρή διαφορά με Μέξα, πιστεύω θα τα βρούμε»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ηρακλής μίλησε για το θέμα του προπονητή 

Δρακόπουλος: «Μικρή διαφορά με Μέξα, πιστεύω θα τα βρούμε»

Με αφορμή τη φημολογία περί χωρισμού με τον Κώστα Μέξα (και συμφωνίας με τον Ντίνο Καλαμπάκο) ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος στην αποψινή συνέντευξη Τύπου είπε:

«Εγώ προσωπικά αγαπώ πάρα πολύ τον Κώστα Μέξα. Έχουμε μια μικρή διαφορά, αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε και τελικά θα πορευτούμε μαζί. Δεν έχει κλείσει εντελώς το θέμα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε το τι ακριβώς θα γίνει».

Για τη νέα χρονιά που βρίσκει ξανά τον Ηρακλή στην Α1, ο Δρακόπουλος τόνισε:

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πρόβλημα με ποιους παίκτες θα παίξουμε. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ξέρουμε με ποιους θα παίξουμε. Όμως υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Με τον Ολυμπιακό αυξάνονται τα τηλεοπτικά. Για να καταλάβετε, η Β’ Εθνική στο ποδόσφαιρο παίρνει 6 εκ. επιχορήγηση και το μπάσκετ 1,2 εκ. Θα πιέσουμε να πάρουμε περισσότερα. Έχουμε πέσει και σε περίοδο εκλογών οπότε έχει παγώσει και λίγο το θέμα. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε την κατάσταση.

Αν βγει η ΝΔ θα έχουμε θέμα, γιατί δεν ενισχύουν την ΕΡΤ τόσο πολύ οπότε θα είναι μειωμένα και τα μπάτζετ. Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Ήδη είμαστε σε επαφές και πιστεύω ότι αρχές Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι πρώτοι παίκτες που θα είναι Έλληνες. Θα περιμένουμε τα τηλεοπτικά για να πάμε στην απόκτηση των ξένων».