ΑΣΕΑΔ: Να δικάσει ο Παναθηναϊκός και να ρίξει τον Ολυμπιακό στο Eurocup

Οι «πράσινοι» ασχολούνται περισσότερο με το ΑΣΕΑΔ απ' ότι ο ίδιος ο Ολυμπιακός. 

ΑΣΕΑΔ: Να δικάσει ο Παναθηναϊκός και να ρίξει τον Ολυμπιακό στο Eurocup

Έχει φτάσει στα όρια της ψύχωσης ο αγώνας που κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Α2. Οι «πράσινοι» πλέον ασχολούνται με τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ περισσότερο απ' ότι και οι Πειραιώτες οι οποίοι έχουν άμεσο ενδιαφέρον αφού είναι η ομάδα που έχει καταθέσει τις τρεις προσφυγές.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν σήμερα εξέδωσε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί να συνυπάρξει στην Μπάσκετ Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Δουλειά δεν είχαν φαίνεται εκεί στην ΚΑΕ και είπαν να ασχοληθούν ξανά με τον «αιώνιο αντίπαλο». Για μια ακόμα οι φυσικοί αυτουργοί του υποβιβασμού του Λαυρίου καταφέρθηκαν κατά του Ολυμπιακού και υπέρ της νομιμότητας.

Και τι είπαν; Ότι δεν θα συμμετέχουν στη νέα Basket League αν δεν έχει υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός. Όπως πήραν την ομάδα και έφυγαν στην κόντρα τους με την Euroleague, όπως δεν θα αγωνίζονταν ξανά στην Basket League επειδή ο Αναστόπουλος δεν σφύριξε στο Ολυμπιακός - Προμηθέας κλπ.

Γενικά έχει κερδίσει με την αξία του τον τίτλο του πρωταθλητή στην κωλοτούμπα ο σύλλογος της Αθήνας. Όμως δεν τους φτάνει αυτό, θέλουν να μας αποδείξουν κιόλας ότι υποκαθιστούν και τη νομιμότητα. Ήρθε λοιπόν η ώρα η «Πράσινη ΚΑΕ» να αναλάβει και χρέη δικαστή. Να κάτσει στην καρέκλα του προέδρου ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και να βγάλει απόφαση για το που θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν.

Οι «νόμιμοι που δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τους παράνομους». Οι νόμιμοι που έμπαιναν σαν τους καουμπόηδες στα γήπεδα ενώ υπήρχαν δικαστικές αποφάσεις που τους το απαγόρευε. Οι νόμιμοι που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να ρίξουν το Λαύριο κατηγορία προκειμένου να αποδείξουν ότι είναι και καλά «μάγκες» στους οπαδούς τους. Οι νόμιμοι που έκοψαν το μπάσκετ στον διαιτητή Σχινά, τον οποίο είχαν σε Μέσο τους πρωτοσέλιδο με τη θηλιά περασμένη από το λαιμό του.

Οι νόμιμοι που έκαναν τους αρχιδιαιτητές. Μπορούν να κάνουν πλέον και τους δικαστές. Και να βγάλουν απόφαση να πέσει ο Ολυμπιακός όχι μόνο στην Α2, αλλά και στο Eurocup. Γιατί, φανταστείτε τη νέα σεζόν μια ομάδα επιπέδου Euroleague, να ηττηθεί από μια ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α2. Δεν είναι για τέτοια πειράματα οι αντοχές των οπαδών τους...