Άρης: Ζητούνται λύσεις!

Ώρα για πράξεις και αποφάσεις στην ομάδα μπάσκετ του Άρη. Σιγή ιχθύος από τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Άρης: Ζητούνται λύσεις!

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Άρη μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει σε καμία απόφαση που αφορά το μέλλον της ομάδας ή το πλάνο της επόμενης χρονιάς. Η ώρα των πράξεων και των αποφάσεων έφτασε, όπως αναφέρει το pressaris.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, οι περισσότερες ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη χρονιά, για την οποία βέβαια υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα με όλα όσα έχουν συμβεί φέτος και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με την αναδιάρθρωση, την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τις αλλαγές στη διαιτησία και μέσα σε αυτό το περιβάλλον ο Άρης πρέπει να δράσει και πρέπει να βιαστεί.

Ουδείς γνωρίζει πώς θα παρουσιαστεί, αν και όλα δείχνουν ότι ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει με καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών και εφόσον στην πορεία αρθεί το ban από τη FIBA τότε θα διαφοροποιηθούν οι στόχοι και οι επιλογές και αυτό διότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο.

Συν τοις άλλοις θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τους παίκτες του φετινού ρόστερ. Ποιοι και υπό ποιες συνθήκες θα παραμείνουν, ποιους θα αποφασίσει ο Άρης να αφήσει ελεύθερους… Ζητήματα που πρέπει να λυθούν το διάστημα 20-30 Ιουνίου.