Βόβορας για Πιτίνο: «Πάνω από 50% οι πιθανότητες να μείνει»

Ο Γιώργος Βόβορας απάντησε στο ερώτημα για τις πιθανότητες να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Ρικ Πιτίνο και στάθηκε στη συνεργασία που είχε μαζί του μέσα στη σεζόν. 

Βόβορας για Πιτίνο: «Πάνω από 50% οι πιθανότητες να μείνει»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 μίλησε ο βοηθός του Ρικ Πιτίνο, Γιώργος Βόβορας. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αμερικανό κόουτς.


Για το αν θα μείνει ο Ρικ Πιτίνο: «Αυτό που τον έχει εντυπωσιάσει είναι ο τρόπος που τον προσέγγισε ο κόσμος. Όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά γενικότερα η συμπεριφορά των Ελλήνων. Αυτό πραγματικά -όπως τον έζησα- ήταν πολύ σημαντικό για να βρει ένα κίνητρο να μείνει. Τον βλέπω πολύ θετικό. Θεωρώ ότι είναι πάνω από 50% οι πιθανότητες να γυρίσει. Μακάρι, γιατί είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να μας βοηθήσει να καταλάβουμε αυτή την κουλτούρα. Είναι μάθημα που θα βοηθήσει το πρωτάθλημα να κάνει βήματα προόδου. Έχουμε την τύχη να μιλάμε κάθε μέρα μαζί του και να μας περνάει μηνύματα, αλλά αυτό θα περάσει συνολικά στην κουλτούρα. Από τον απλό φίλαθλο, μέχρι διοικήσεις και παίκτες».

Για τον Πιτίνο που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν: «Και μόνο που λέει, όχι μόνο δημόσια αλλά και σε προσωπικές συζητήσεις, ότι τον βοηθήσαμε να συγκεντρωθεί στην ελληνική πραγματικότητα, είναι μεγαλύτερο παράσημο για εμένα και από ένα πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνει την ίδια αγάπη και εκτίμηση από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο στο staff. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ζητάνε προπονητές να δουν την προπόνηση του και δεν έχει πει ποτέ όχι. Μιλάει με όποιον του το ζητήσει».