Για πάντα στο λιμάνι ο Πρίντεζης

Η φημολογία που αναπτύχθηκε για πιθανή μετακίνηση του Γιώργου Πρίντεζη στην Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία απολύτως βάση και στον Πειραιά είναι ξεκάθαροι σχετικά με το μέλλον του: «Εδώ θα μείνει».

Για πάντα στο λιμάνι ο Πρίντεζης

Ο διεθνής φόργουορντ άλλωστε έχει πει ότι δεν φαντάζεται τον εαυτό του σε άλλη ομάδα και ότι μοναδική του σκέψη είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στο λιμάνι που αγάπησε.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ένας αθλητής που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλές φορές με τα κατορθώματά του την Ευρώπη να παραμιλάει. Η προσφορά του στον Ολυμπιακό είναι ανεκτίμητη και η ΚΑΕ σίγουρα δεν θέλει να τον δει να αγωνίζεται σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν λάβει καμία προσφορά για τον παίκτη και δήλωναν άγνοια για τη φημολογούμενη κίνηση της Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει.

Ο Πρίντεζης είναι συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων το οποίο θα ανανεωθεί από την πλευρά του Ολυμπιακού προκειμένου η επιθυμία του Γιώργου να γίνει πραγματικότητα και να σταματήσει το μπάσκετ φορώντας τη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος. Τα όσα λέγονται και γράφονται για πιθανή του μετακίνηση είναι εκτός πραγματικότητας και σύντομα ο παίκτης θα δει το συμβόλαιό του να ανανεώνεται, όπως άλλωστε προβλέπεται. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού δεν έχει όρεξη να παίζει μπάσκετ μέχρι τα… γεράματα.

Ο ερχομός του παιδιού του του έχει δώσει νέα ενδιαφέροντα στη ζωή και ο ίδιος επιθυμεί να φύγει από το χώρο με το κεφάλι ψηλά, ως ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της Eurolegue, πράγμα που σημαίνει ότι το επόμενο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να αποσυρθεί και η φανέλα του να κοσμεί το ΣΕΦ! Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν είχε πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα έχει κάνει τους αντιπάλους του να ονειρεύονται κάποιους παίκτες πρώτης γραμμής. Ωστόσο, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό τη νέα σεζόν να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα και να επιστρέψουν σε Final Four της διοργάνωσης έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.

Στην προσπάθεια αυτή, πρωτοστάτες θα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Βασίλης Σπανούλης. Οι δύο παίκτες που άλλαξαν τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου θα ηγηθούν της ομάδας και τη νέα σεζόν. Με αποκλειστικό στόχο να την κάνουν ξανά ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν. Οπότε οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα πρέπει να ανησυχούν.

Οι σημαίες θα παραμείνουν στον ιστό τους…