O Πρίντεζης δεν θα διοργανώσει φέτος τουρνουά στη Σύρο: «Με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα...»

Με δήλωση του ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε πως το AegeanBallFestival δεν θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι.

O Πρίντεζης δεν θα διοργανώσει φέτος τουρνουά στη Σύρο: «Με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα...»

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Γιώργος Πρίντεζης μαζί με τη βοήθεια του Δήμου της Σύρου διοργάνωνε το AegeanBallFestival.

Πλήθος κόσμου από το χώρο του μπάσκετ αλλά και απλοί φίλαθλοι του αθλήματος έδιναν δυναμικό παρών στο κάλεσμα του «ερυθρόλευκου» καλαθοσφαιριστή.

Με δήλωση του όμως ο διεθνής φόργουορντ ανακοίνωσε πως το τουρνουά λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό δεν θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2020.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Πρίντεζη:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές της προσπάθειας από τη πρώτη μέρα που η ιδέα του AegeanBall άρχισε να στριφογυρίζει στο μυαλό μου, μέχρι και σήμερα.

Αυτό που καταφέραμε μέσα σε τρία χρόνια είναι πολύ δύσκολο και χρειάστηκε θυσίες, που όπως αποδεικνύεται άξιζαν 100% τον κόπο!

Για ένα συνδυασμό λόγων και γεγονότων και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικότερα, αποφασίσαμε πως το καλύτερο είναι να προσπεράσουμε το φετινό καλοκαίρι και να στοχεύσουμε στο 2020!

Για ένα φεστιβάλ που θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τα όρια της Σύρου μας και της Ελλάδας και θα εξελιχθεί σε καλοκαιρινό ευρωπαϊκό All Star Game, χωρίς να αλλοιωθεί στο ελάχιστο η φύση του θεσμού, οι αξίες του και το τουρνουά που δίνει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο και οικογένειες να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Πέρα από το ειλικρινές ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα, στους συνεργάτες μου, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες, οφείλω ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Σύρου και στον Γιώργο Μαραγκό, γιατί από τη πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου με πράξεις και προσέφεραν ανεκτίμητη ηθική και οικονομική στήριξη, προκειμένου το LG AegeanBall Festival να εξελιχθεί τόσο γρήγορα στον πιο σημαντικό καλοκαιρινό μπασκετικό θεσμό της Ελλάδας και σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους στο εξωτερικό".

Ραντεβού, λοιπόν, το επόμενο καλοκαίρι! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και υποσχόμαστε πως η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη, μια γιορτή που θα θυμόμαστε για πάντα!»