Λυκογιάννης: «Πάμε για τη νίκη-πρόκριση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Χολαργός θα δώσει το Σάββατο ματς-φωτιά κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αν νικήσει, παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Αυτός είναι ο στόχος του Άρη Λυκογιάννη.

Λυκογιάννης: «Πάμε για τη νίκη-πρόκριση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Χολαρχός νίκησε την ΑΕΚ στην έδρα του, έκανε το 1-1 στη σειρά και πλέον θα έχει την ευκαιρία στο ΟΑΚΑ να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, τονίζοντας πως αυτός είναι ο στόχος της ομάδας του, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει άγχος.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Έγινε σωστή προσέγγιση του παιχνιδιού. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από τον Αύγουστο, δεν έχει φύγει κανείς να πάει πουθενά και ευχαριστιόμαστε τα πλέι οφ και αυτό μας βγήκε σε αυτό το παιχνίδι, το πιστέψαμε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".

Για το πως κράτησε σε αυτό το επίπεδο την ομάδα του: "Πάντα έχεις το κίνητρο για να κερδίσεις. Έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Είναι δύσκολο να κρατήσεις σε καλό επίπεδο τους παίκτες εξαιτίας όλων αυτών που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Θέλει δουλειά, αλλά για μας σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάποια πίεση. Τα παιδιά κέρδισαν με το σπαθί τους από την χρονιά που πέρασε, μεγαλύτερη ελευθερία σε αυτή τη σειρά αγώνων"

Για το ματς που ακολουθεί με την Ένωση: "Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, με μπάτζετ, με ποιότητα, με βάθος, με βλέψεις για Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι ένα παιχνίδι και αυτό, αλλά δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα μου έχει πίεση. Πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πάντα με στόχο τη νίκη. Είμαι σίγουρος, ότι στο τζάμπολ, κάθε παίκτης ξεχνάει τα μπάντα και παίζει μόνο για τη νίκη.

Για το ελληνικό μπάσκετ: "Το έχω πει αυτές τις μέρες. Το εγώ πρέπει να μπει κάτω από το εμείς. Οι εμπλεκόμενοι πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, να βρουν λύσεις για το καλό του αθλήματος. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει θέληση"