Παναθηναϊκός: «Καμία έκπτωση για κανέναν»

Στον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως δεν θα δεχθούν να συμβεί τίποτα έξω από τους κανονισμούς, αναμένοντας να υποβιβαστεί κανονικά ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Α2. 

Παναθηναϊκός: «Καμία έκπτωση για κανέναν»

O Παναθηναϊκός έχει προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Περιστέρι - Ήφαιστος (η σειρά είναι στο 1-1).

Την ίδια στιγμή η διοίκηση του "τριφυλλιού" παρακολουθεί πολύ στενά όλες τις εξελίξεις γύρω από τις δικαστικές υποθέσεις που έχουν είναι ανοικτές και αφορούν στην επικείμενη-βάσει του κανονισμού- τιμωρία του Ολυμπιακού για την μη προσέλευσή του στο ματς της Δευτέρας.

Ο Βασιλειάδης βγαίνει μπροστά για να σωθεί ο Ολυμπιακός, εν αναμονή του ΑΣΕΑΔ

Οι «πράσινοι» έχουν πληροφορηθεί κάποιες κινήσεις που γίνονται ώστε να βρεθεί φόρμουλα και να αποφευχθεί ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2. Ωστόσο επέμεναν πως: «Δεν θα δεχθούμε να συμβεί τίποτε έξω από τους κανονισμούς. Καμία έκπτωση για κανέναν».

Στον Παναθηναϊκό επιμένουν πως θα πρέπει να εφαρμοστούν οι Νόμοι και όσα αποφασίζονται κατά πλειοψηφία από τις ομάδες, ανεξάρτητα από το αν οι εξελίξεις έχουν συνέπειες.