Η άρνηση είναι η τελευταία άμυνα του ηττημένου

Η νίκη για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ είναι κοντά. Όσοι διαστρεβλώνουν την αλήθεια σύντομα δεν θα έχουν πού να κρυφτούν.

Η άρνηση είναι η τελευταία άμυνα του ηττημένου

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει μία άνευ προηγουμένου μάχη για να συνθλίψει το σαθρό καθεστώς που διέπει χρόνια ολόκληρα το ελληνικό μπάσκετ.

Μιλάμε για έναν σκοπό ιερό όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για τον Παναθηναϊκό, τις υπόλοιπες ομάδες, την ΚΕΔ και την ΕΟΚ, αν θέλουμε ένα αξιόλογο πρωτάθλημα που διεξάγεται επί ίσοις όροις.

Βέβαια, σε αυτή την προσπάθεια ήταν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα συναντήσει εμπόδια. Ήταν δεδομένο ότι οι επωφελούμενοι του σάπιου συστήματος το οποίο λυμαίνεται το ελληνικό μπάσκετ θα αντιδρούσαν με τον μόνο τρόπο που ξέρει όποιος αρνείται την αλήθεια και την δικαιοσύνη: Την αναίσχυντη λάσπη.

Το τι έχουν... σούρει στους Αγγελόπουλους ορισμένοι το τελευταίο διάστημα δεν περιγράφεται. Μόνο εκείνοι ξέρουν τον βρώμικο πόλεμο που έχουν δεχτεί εξαιτίας της προσπάθειας τους για ισονομία.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο δρόμος της αλήθειας δεν είναι εύκολος και δεν είναι για όλους. Χρειάζεται ψυχικά αποθέματα και έναν ξεκάθαρο στόχο. Και αυτόν τον στόχο ο Ολυμπιακός θα τον υπηρετήσει μέχρι τέλους.

Από την άλλη για τους αρνητές της αλήθειας και της πραγματικότητας, όσους διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την τύχη του ελληνικού μπάσκετ αλλά όχι για την επί ίσοις όροις διεξαγωγή του, όσους διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε βαθμό κακουργήματος για να εξυπηρετήσουν ίδιον όφελος, η τύχη τους είναι προδιαγραμμένη.

Η ήττα τους είναι κοντά όσον και αν την αρνούνται. Ας κρατήσουν λοιπόν το τελευταίο τους καταφύγιο όσο η πραγματικότητα τους το επιτρέπει...