Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο ΣΕΦ

Η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε στο ΣΕΦ κανονικά, αλλά οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να κατέβουν να παίξουν στο ΟΑΚΑ. Αναμένουν το ΑΣΕΑΔ που θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο ΣΕΦ

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προπονήθηκε την Κυριακή (19/5) κανονικά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενόψει του προημιτελικού αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι "ερυθρόλευκοι", όμως, δεν πρόκειται να ανέβουν την Δευτέρα (20/5, 19:00) στο ΟΑΚΑ ώστε να παίξουν απέναντι στους "πράσινους". Αυτό είναι ειλημμένη απόφαση. Οι Αγγελόπουλοι, μέχρι στιγμής, δεν έχουν κάνει ούτε βήμα πίσω και παραμένουν πιστοί στις θέσεις τους. Είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να παίξουν ξανά κόντρα στο "τριφύλλι", αν δεν οριστούν ξένοι ρέφερι και αυτό θα το κάνουν πράξη για δεύτερη φορά φέτος.

Ναι, ο κανονισμός αναφέρει πως σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακό θα υποβιβαστεί στην Α2, ύστερα και από το κλείσιμο του φύλλου αγώνα. Όμως, ας περιμένουμε και την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Στο ενδεχόμενο που οι "ερυθρόλευκοι" δικαιωθούν (το πιθανότερο σενάριο), τότε θα έρθουν τα πάνω-κάτω. Όλα τα ματς των πλέι-οφς, συν και εκείνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, θα ακυρωθούν.