Ολυμπιακός: Περιμένοντας το ΑΣΕΑΔ...

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στις αποφάσεις τους και πλέον περιμένουν τις δικαστικές εξελίξεις προκειμένου να δουν πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής. 

Ολυμπιακός: Περιμένοντας το ΑΣΕΑΔ...

Αύριο, Δευτέρα 20/5 είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει το ΑΣΕΑΔ προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους σχετικά με την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της αξιοπιστίας της κλήρωσης των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε τον ΕΣΑΚΕ από το να δώσει εντολή να ξεκινήσουν οι αγώνες των πλέι οφς, κάτι όμως που ίσως δεν αποδειχτεί και τόσο... σοφό εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» δικαιωθούν.

Και αυτό επειδή σε μια τέτοια περίπτωση η αγωνιστική στην ουσία θα θεωρείται άκυρη, όπως και η τελική κατάταξη της βαθμολογίας η οποία επικυρώθηκε (ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει και για αυτό στο ΑΣΕΑΔ) την ώρα που εκκρεμούσε η απόφαση για την προσφυγή του Ολυμπιακού.

Αυτό πρακτικά μπορεί να σημάνει την επανάληψη όλης της τελευταίας αγωνιστικής αλλά και των πλέι οφς, αφού τα ζευγάρια ίσως αλλάξουν εφόσον δοθεί εντολή για την επανάληψη των αγώνων.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν εξακολουθεί να είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων στην Μπάσκετ Λιγκ. Από την αυριανή εκδίκαση θα εξαρτηθεί και το πως θα κινηθεί ο σύλλογος του Πειραιά από εδώ και στο εξής.

Είναι δεδομένο ότι στο ΟΑΚΑ δεν θα πάει για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όπως είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εξελίξεις, τις οποίες δεν έχει φανταστεί κανείς.

Στο fosonline σας έχουμε γράψει κι άλλες φορές άλλωστε ότι ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε. Και θα υπάρξουν ακόμα πολλές «μάχες»...