Kασελάκης: «Δεν μπορώ να φανταστώ πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί το πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό.

 Kασελάκης: «Δεν μπορώ να φανταστώ πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

Ο Προμηθέας έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Λεωνίδας Κασελάκης αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Αν ανοίξω το στόμα μου θα πω πολλά. Τρεις ημέρες νωρίτερα δεν ξέραμε αν θα παίξουμε, πότε θα παίξουμε και τι ώρα θα παίξουμε. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Θα πρέπει όλοι να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να βρουν την καλύτερη λύση. Το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σπορ, έχει δώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες κι ας γίνει κάτι πριν το χάσουμε».

Για το ενδεχόμενο μη συμμετοχής του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Όχι δεν το φαντάζομαι. Είναι απαραίτητος για το άθλημα. Όλοι παίζουμε για τον κόσμο και όλοι θα πρέπει να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να κάνει δύο βήματα πίσω ο Παναθηναϊκός, τρία ο Ολυμπιακός και πέντε κάποια άλλη ομάδα. Αυτό μ’ αφήνει παγερά αδιάφορο. Σαν παίκτες πρέπει να ξέρουμε το πρόγραμμα των αγώνων, να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες και όχι να ασχολούμαστε με το τι γίνεται στο δ. σ. του ΕΣΑΚΕ. Έλεος».