Έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το Σάββατο 18/5

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ξαφνικά το απόγευμα της Παρασκευής έκτακτο Δ.Σ. λίγη ώρα πριν την έναρξη των πλέι οφς. 

Έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το Σάββατο 18/5

Τα γεγονότα εξελίσσονται με αστραπιαίους ρυθμούς στην Μπάσκετ Λιγκ. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγκάλεσε νέο Δ.Σ. στο οποίο αναμένεται να συζητηθούν οι προσφυγές που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός.

Ακόμα ωστόσο είναι άγνωστο το αν οι Πειραιώτες θα παρευρεθούν στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Και γιατί να το κάνουν άλλωστε από τη στιγμή που η στάση τόσο της Ομοσπονδίας, όσο και της διοργανώτριας Αρχής είναι προκλητική απέναντι στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι στο προηγούμενο Δ.Σ. είχαν αποχωρήσει κακήν κακώς μετά τα όσα συνέβησαν.

Δεν αποκλείεται το πρωί του Σαββάτου να υπογραφεί και η επικύρωση της βαθμολογίας, μια διαδικασία που κατά τον Ολυμπιακό είναι παράνομη από τη βάση της καθώς η τελευταία αγωνιστική διεξήχθη παρά την προσφυγή του κατά της κλήρωσης των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως σας έχει ενημερώσει το fosonline το έργο θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια...