ΚΑΕ Ολυμπιακός: Εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ

Οι «ερυθρόλευκοι» αιτούνται την αναβολή των πλέι οφς και την παραίτηση του Γαλατσόπουλου.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες ώρες, με τον Ολυμπιακό να αποστέλνει εξώδικη επιστολή στον ΕΣΑΚΕ.

Σε αυτή αιτούνται την ανάκληση της επικύρωσης του πίνακα, την άμεση αναβολή των πλέι οφ καθώς και την παραίτηση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου (πρόεδρος Συνδέσμου) και της Ελένης Γονιδάκη (νομική σύμβουλος του Συνδέσμου).

Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας.