Γιαννακόπουλος: Αγνόησε Ολυμπιακό και είπε: «Καιρό έχουμε να δούμε μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις μετά την κλήρωση των διαιτητών στον πρώτο αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Basket League. 

Γιαννακόπουλος: Αγνόησε Ολυμπιακό και είπε: «Καιρό έχουμε να δούμε μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το παρών στην κλήρωση της ΚΕΔ για τους πρώτους αγώνες της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Basket League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την κλήρωση των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Διαμαντή στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δήλωσε τα εξής:

«O κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει εμάς τους παράγοντες να είμαστε στο επίκεντρο, έγινε η κλήρωση των πλέι οφ. Καιρός να πάρουμε κι εμείς τις θέσεις μας για να μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει τον Καλάθη, τον Μιλουτίνοβ, τους παίκτες της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Καιρό έχουμε να δούμε μπάσκετ. Ας ελπίσουμε το Σαββατοκύριακο να μπορέσουμε να δούμε τους αγώνες και τους παίκτες που ερχόμαστε να δούμε».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία απάντησε: «Για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός μπήκαν 12 διαιτητές, οκτώ διεθνείς και τέσσερις ακόμη. Μέσα από τους 12 επέλεξαν τρεις για κάθε παιχνίδι».