ΑΣΕΑΔ: Ο Ολυμπιακός στο απόσπασμα - Παράταση στην απόφαση

Παράταση έως την Δευτέρα έδωσε στην ΕΟΚ το ΑΣΕΑΔ για να καταθέσει υπομνήματα. Πλέον, ξεκινούν κανονικά τα playoffs.

 

ΑΣΕΑΔ: Ο Ολυμπιακός στο απόσπασμα - Παράταση στην απόφαση

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο ΑΣΕΑΔ, ώστε να εκδικαστεί η προσφυγή των Πειραιωτών, για την παράνομη λειτουργία της ΚΕΔ, ύστερα από την κλήρωση που έκανε με την τοποθέτηση του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ματς κόντρα στον Προμηθέα στο ΣΕΦ.

Το "παρών" στο ΑΣΕΑΔ έδωσαν τόσο οι πρόεδροι των "ερυθρολεύκων", Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όσο και οι συνεργάτες τους, Χρήστος Σταυρόπουλος (Γενικός Διευθυντής) και Χρήστος Μπαφές (Τιμ Μάνατζερ), αλλά και οι νομικοί εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε πως ύστερα από έρευνα που έκανε, είχε βρει δύο διαφορετικούς κανονισμούς για το θέμα. Τι λένε αυτοί; Ο πρώτος έκανε λόγο για μονομελή ή τριμελή Επιτροπή της ΚΕΔ (οπότε δεν υπάρχει παρανομία στην κλήρωση), ενώ ο άλλος για μία Επιτροπή τριών ή πέντε μελών, κάτι που σημαίνει πως όντως ήταν παράτυπη η κλήρωση των διαιτητών, στην αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μπέρδεμα λοιπόν...

Ακολούθως, ζητήθηκε από τον νομικό εκπρόσωπο, Γιώργο Κόνιαρη (ΕΟΚ/ΚΕΔ), να ξεκαθαριστεί τι από τα δύο ισχύει, για να προχωρήσει η υπόθεση. Οπότε περιμένουμε από εκείνον να καταθέσει νέο υπόμνημα της ΕΟΚ/ΚΕΔ, σε έναν φάκελο που θα γίνεται ξεκάθαρο ποιος από τους δύο κανονισμούς ισχύει.

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες έχουν χαρακτηρίσει παράνομη την συγκεκριμένη κλήρωση της ΚΕΔ, επειδή έκαναν την δουλειά οι δύο από τους πέντε (από τα μέλη της Επιτροπής), οπότε δεν υπήρχε πλειοψηφία και για αυτό χαρακτηρίζεται παράτυπη.

To θέμα, όμως, είναι πως το ΑΣΕΑΔ έδωσε διορία μέχρι την Δευτέρα (20/5) στις 12:00 στο νομικό εκπρόσωπο της ΕΟΚ. Και όπως είναι γνωστό, εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ για τον πρώτο "αιώνιο" προημιτελικό.

Τι σημαίνει η εξέλιξη αυτή; Πως τα playoffs του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν κανονικά μέσα στο Σαββατοκύριακο...