ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καταστρατήγηση της αθλητικής νομοθεσίας από τον ΕΣΑΚΕ»

Η διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού γνωστοποίησε την πρόθεσή της να στραφεί νομικά εναντίον κάθε εμπλεκομένου στην απόφαση επικύρωσης της βαθμολογίας από τον ΕΣΑΚΕ.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καταστρατήγηση της αθλητικής νομοθεσίας από τον ΕΣΑΚΕ»

Την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου που εμπλέκεται στην απόφαση επικύρωσης της βαθμολογίας της Basket League από τον ΕΣΑΚΕ, έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως τονίζεται στο κείμενο, ο ΕΣΑΚΕ διέπραξε παράβαση των αθλητικών διατάξεων και καταστρατήγησε την αθλητική νομοθεσία. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

«Με τη σημερινή του απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ προχώρησε, κατά παράβαση των διατάξεων του αθλητικού Ν. 2725/1999, στην επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής μας στο ΑΣΕΑΔ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αρνείται να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία, η οποία καταστρατηγεί την αθλητική νομοθεσία και δηλώνουμε ότι πρόκειται να στραφούμε νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης».