Προκλητικός Γιαννακόπουλος: «Οι κότες το ξανάσκασαν!» (vids)

Με το... συνηθισμένο του ύφος σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την αποχώρηση των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος.

Προκλητικός Γιαννακόπουλος: «Οι κότες το ξανάσκασαν!» (vids)

Με ιδιαίτερα προκλητικό τόνο σχολίασε την αποχώρηση των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο διοικητικός επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ρωτήθηκε για το γεγονός και απάντησε κάνοντας λόγο για «κότες»:

«Θα βγει μια επίσημη ανακοίνωση από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που μας καλύπτει όλους. Θα σας διαβαστεί η ανακοίνωση, δεσμευθήκαμε να μην τοποθετηθεί κανείς επί των θεμάτων που συζητήθηκαν», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιαννακόπουλου.

Όταν, δε, ρωτήθηκε για τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού, είπε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στις 13/2 είδαμε τις κότες να το σκάνε και σήμερα είδαμε ότι οι κότες το ξανάσκασαν. Τίποτα άλλο».

Δείτε την προκλητική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, σχολίασε τα περί πραξικοπήματος που ανέφεραν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Δείτε τη δήλωσή του: