Απαλλάχθηκαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απαλλάχθηκαν από τις καταγγελίες περί δυσφήμισης του αθλήματος, ωστόσο η ΚΑΕ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο. Διαβάστε τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή.

Απαλλάχθηκαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Oι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός απαλλάχθηκαν από τις καταγγελίες περί δυσφήμισης του αθλήματος, στις οποίες είχε προβεί ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας στις 13/2 στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός δέχθηκε δύο αυστηρές έγγραφες επιπλήξεις και καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«1) Απαλλάσσονται οι κ.κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γεώργιος Αγγελόπουλος της πειθαρχικής κατηγορίας της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε αναφορά προς την από 14-02-2019 ανάρτηση ανακοίνωσης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της www.olympiacosbc.gr, απορριπτόμενης συναφώς της από 21-02-2019 και με αριθμ. πρωτ. εισερχ. ΕΣΑΚΕ 26/21-02-2019 καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και

2) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την ανωτέρω από 14-02-2019 ανάρτησή της στην παραπάνω ιστοσελίδα της, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 4.000,00 €, γινόμενης συναφώς δεκτής της προαναφερόμενης καταγγελίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας