Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν παραμονή Μιλουτίνοφ

Οι Σπερς δεν δείχνουν "ζεστοί" να πάρουν φέτος μαζί τους τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και όλα δείχνουν πως ο Σέρβος σέντερ θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι. Αυτό θέλει και ο παίκτης που δεν βιάζεται για το ΝΒΑ. 

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν παραμονή Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού. Πραγματοποίησε την δική του αγωνιστική εκτόξευση στη τρέχουσα σεζόν και αποτέλεσε τον κορυφαίο σέντερ της Ευρωλίγκας. Ωρίμασε το παιχνίδι του, βελτίωσε τις κινήσεις του και παρουσίασε τρομερή εξέλιξη, δείχνοντας έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ.

Όπως είναι γνωστό, ο Σέρβος σέντερ έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως και το 2020. Υπάρχει όμως ένα μπάι-άουτ για φέτος, το οποίο κυμαίνεται κοντά στο 1.000.000 δολάρια, και στο ενδεχόμενο που οι Σπερς ενεργοποιήσουν την ρήτρα, τότε θα τον κάνουν δικό τους. Μέχρι στιγμής, πάντως, στο Σαν Αντόνιο δεν δείχνουν ιδιαίτερα «ζεστοί» στο να τον πάρουν μαζί τους φέτος.

Και όλα δείχνουν πως ο 25χρονος σέντερ θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και για τη νέα σεζόν. Αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει. Όσον αφορά τον αθλητή; Δεν βιάζεται! Δεν πιέζει καταστάσεις στο να αποχωρήσει άμεσα για το ΝΒΑ, ούτε και «καίγεται» να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του Πειραιά, είναι ικανοποιημένος από τον ρόλο του και δεν έχει κανένα πρόβλημα για να παραμείνει μία σεζόν ακόμη στους «ερυθρόλευκους», πηγαίνοντας στο ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2020.