Ο Πανιώνιος απάντησε: «Δεν θα ανεχτούμε την στοχοποίηση»

Ο αθλητικός εισαγγελέας θα ασχοληθεί με το Πανιώνιος - Χολαργός και η ομάδα της Νέας Σμύρνης τόνισε πως δεν θα ανεχτεί την στοχοποίηση.

Ο Πανιώνιος απάντησε: «Δεν θα ανεχτούμε την στοχοποίηση»

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Χολαργό χαρακτηρίστηκε ύποπτο και θα ασχοληθεί μαζί του ο αθλητικός εισαγγελέας. Μετά και την ανακοίνωση του Χολαργού, ήρθε η σειρά της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, η οποία τόνισε πως δεν ανεχτεί την στοχοποίηση.

Η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρεθεί στο επίκεντρο μίας καλά οργανωμένης προσπαθειας να πληγεί εξωαγωνιστικά η ομάδα μας με συνεχόμενα κακόβουλα, ανυπόστατα και ψεύδη δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό (κυρίως) τύπο. Ενορχηστρωτές, είναι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, στους οποίους εχουμε αρνηθεί πολλάκις συνεργασία από όταν αναλάβαμε την ΚΑΕ Πανιώνιος και πλέον εκβιαστικά προσπαθούν, με αυτόν τον τρόπο, να λάβουν το οικονομικό αντάλλαγμα που μας ζήτησαν.

Τις τελευταίες δε ημέρες, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν την λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την παραπληροφόρηση από την συκοφαντία διακινώντας ψευδείς πληροφορίες που βλάπτουν το άθλημα. Δυστυχώς, η τυφλή αναπαραγωγή των εν λόγω δημοσιευμάτων και από άλλες ιστοσελίδες και blogs, έχει δημιουργήσει, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αναστάτωση εντος της ομάδας μας και έχει διαταράξει τη σχέση με τους φιλάθλους μας.

Ήδη βέβαια, υπάρχει μια αναδίπλωση στην διάδοση αυτών των ψευδών ειδήσεων αλλά παρά ταύτα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει ότι δεν θα ανεχτεί ούτε την στοχοποίηση, αλλά ούτε και την περαίτερω υποβάθμιση του αθλήματος μέσω κακόβουλων, ανυπόστατων και ψευδών δημοσιευμάτων που δύναται να δημιουργήσουν πέρα από την οικονομική ζημία και πλήρη απαξίωση του αθλήματος.

Στα πλαίσια αυτά, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα που έχει στην διάθεση της, προκειμένου να προστατέψει τα οικονομικά -και όχι μόνο- συμφέροντα της. Ταυτοχρόνως, δηλώνουμε υπεύθυνα, ότι εάν ποτέ μας ζητηθεί, θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να συνδράμουμε τις αρμόδιες αρχές».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας