Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Γιαννακόπουλος έκανε ήδη την κωλοτούμπα»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει οπισθοχωρήσει από τις θέσεις της. Αντιθέτως, ο μόνος που έχει κάνει πίσω είναι ο Παναθηναϊκός. Η ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου στο κρίσιμο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Γιαννακόπουλος έκανε ήδη την κωλοτούμπα»

Κατά την διάρκεια του έκτακτου ΔΣ στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, όταν ξεκίνησε η συζήτηση για το πρόγραμμα των playoffs και ο Γενικός Διευθυντής της Λίγκας, Γιώργος Κονδύλης, είπε ότι τα προημιτελικά θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 15/5, ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Λάμπρος Αδάμος, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του.

Συγκεκριμένα, απάντησε ότι δεν μπορεί να ξεκινήσουν τα playoffs, γιατί η βαθμολογία δεν μπορεί να επικυρωθεί λόγω της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ κατά του κύρους και του αποτελέσματος των αγώνων της 26ης αγωνιστικής.

Τότε ζητήθηκε η γνωμάτευση της νομικού συμβούλου του ΕΣΑΚΕ, κυρίας Γονιδάκη, η οποία δικαίωσε την άποψη του Ολυμπιακού και γι’ αυτό το λόγο δεν ξεκίνησαν τα playoffs και ούτε είναι γνωστό ακόμα το πότε θα ξεκινήσουν αν δεν τελεσιδικήσει η ένσταση στο ΑΣΕΑΔ.

Τη στιγμή που ζητήθηκε η γνώμη της κυρίας Γονιδάκη από τον κύριο Αδάμο είχαμε και τον εξής διάλογο μέσα στο έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τονίζει πως αυτός που έκανε πρώτος κωλοτούμπα είναι ο Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΟ): Δηλαδή δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Και οι ομάδες δεν ξέρουν τι θα γίνει;

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΣΦΠ): Εσένα τι σε νοιάζει πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Εσείς δεν είπατε ότι αποσύρεστε από το πρωτάθλημα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΟ): Το τι θα κάνουμε είναι δική μας απόφαση.

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΣΦΠ): Θα κάνετε πάλι κωλοτούμπα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΟ): Εσείς τι θα κάνετε; Θα παίξετε χωρίς ξένους διαιτητές;

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΣΦΠ): (Δείχνοντας το κινητό του). Μισό λεπτό. Εδώ διαβάζω ότι φεύγοντας ο κ. Γιαννακόπουλος από το Δ.Σ. έκανε δηλώσεις και την έκανε ήδη την κωλοτούμπα. Μας περιμένει λέει στο ΟΑΚΑ.