Με Ολυμπιακό η ομάδα εργασίας του ΕΣΑΚΕ

Η νεοσύστατη επιτροπή εργασίας η οποία θα καταθέσει νέες προτάσεις στον ΕΣΑΚΕ, απαρτίζεται από πέντε μέλη. Ανάμεσα τους και ο Χρήστος Σταυρόπουλος της ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Με Ολυμπιακό η ομάδα εργασίας του ΕΣΑΚΕ

Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ (9/5) ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν πέντε ώρες, με τις ομάδες της Basket League να απορρίπτουν το αίτημα του Ολυμπιακού για διακοπή του πρωταθλήματος και αναζήτηση κοινής μπασκετικής στέγης εν όψει της επόμενης περιόδου.

Άρα τα playoffs θα ξεκινήσουν, όχι όμως άμεσα καθώς οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να αποσύρουν την προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική/παράνομη διαδικασία στην κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής.

Η σημαντική εξέλιξη, όμως, ήταν η απόφαση των εμπλεκόμενων να συσταθεί μια νέα επιτροπή εργασίας, η οποία θα καταθέσει προτάσεις για την λύση των ζητημάτων που απασχολούν το μπάσκετ και φυσικά δεν περιορίζονται στο θέμα της διαιτησίας.

Αυτή την επιτροπή θα απαρτίζουν οι: Χρήστος Σταυρόπουλος (ΚΑΕ Ολυμπιακός), Γιώργος Πανταζόπουλος (ΚΑΕ Περιστέρι), Φάνης Ταρνατώρος (ΚΑΕ Χολαργός), Κώστας Κώτσης (Ήφαιστος Λήμνου) και ένας εκπρόσωπος του Προμηθέα Πάτρας.