Παπαδόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, έριξε τα «βέλη» του στους «ερυθρόλευκους», κατηγορώντας τους ότι στοχεύουν αποκλειστικά στην οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Παπαδόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα»

Ευθύνες στον Ολυμπιακό για τη στάση του σχετικά με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ρίχνει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν αιχμάλωτο το ελληνικό μπάσκετ.

Είπε συγκεκριμένα: «Η θέση η δική μου είναι ότι οι ομάδες είναι αιχμάλωτες σε μία που έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για κάτι τυπικό. Με αυτή τη λογική μπορεί να το κάνει ο καθένας κάθε αγωνιστική και να μη γίνονται τα παιχνίδια. Από ένα καπρίτσιο, χωρίς λόγο και ενώ κέρδισε. Οι ομάδες έχουν φύγει, οι παίκτες έχουν φύγει. Αν βγει απόφαση, τι θα κάνουμε; Θα έρθουν πίσω οι Αμερικάνοι από το εξωτερικό; Για τις ομάδες εκτός πλέι οφ εννοώ. Συμφωνώ ότι είναι καλό να υπάρχουν συζητήσεις, αλλά θέλουν νομοθετικές ρυθμίσεις και χρόνο. Δεν είμαι δικαστής και δικηγόρος. Για κάτι τυπικό κάθε αγωνιστική μπορεί κάποιος να βρίσκει μία αιτία. Δεν βρίσκω δικαιολογία για έναν αγώνα που κέρδισε. Από ένα καπρίτσιο το ελληνικό μπάσκετ είναι δεμένο. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Υπήρξαν δεκατρείς ομάδες που ήθελαν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ρώτησα τον Ολυμπιακό και δεν ήθελε να πει κάτι».