Νέα πρόκληση Γιαννακόπουλου: «Περιμένουμε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για 40άρα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόβλημα στην διαιτησία και συνέχισε τις προκλήσεις, τονίζοντας πως αναμένει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για "40άρα".

Νέα πρόκληση Γιαννακόπουλου: «Περιμένουμε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για 40άρα»

Kατά την διάρκεια της εξόδου του από το γραφεία του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στα ζητήματα που συζητήθηκαν και δεν απέφυγε να συνεχίσει τις προκλήσεις. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα συναντηθούν στα προημιτελικά των playoffs και ο ιδιοκτήτης των "πρασίνων" σχολίασε πως αναμένει τους Πειραιώτες για "40άρα".

Αρχικά, σχολίασε τα εξής: «Είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος για τους χούλιγκαν που πήγαν στο σπίτι του Αναστόπουλου. Γύρισε ο κύριος Σκινδήλιας και είπε ότι δεν ήταν χούλιγκαν του Ολυμπιακού και ότι θα μας κάνει μήνυση. Κοροϊδευόμαστε;».

Για τα playoffs τόνισε: «Δεκατρείς ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Δεν γίνεται άμεσα, γιατί πρέπει να έχουν επικύρωση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός από την μεριά του δεν αφήνει την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Δείχνει ότι θέλει να πάει πίσω το πρωτάθλημα. Ο καθένας μπορεί να θέλει ό,τι θέλει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Συμφωνήσαμε με τον κ. Λιόλιο. Νο. 1 πρόβλημα είναι όσα έχουν γίνει με την τρομοκρατία.

Η Πολιτεία δεν δρα, άρα είναι συνένοχη. Πρέπει να τα τιμωρούμε αυτά. Συμφωνήσαμε πως υπάρχει πρόβλημα στη διαιτησία, στις ώρες, στις εγκαταστάσεις και στα τηλεοπτικά δικαίωματα. Η βία είναι σημαντικότερο ζήτημα. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Και η διαιτησία είναι σημαντικό ζήτημα, γιατί μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα»

Για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος συμπλήρωσε: «Είπαμε πως θα συζητηθούν αυτά το καλοκαίρι. Πρέπει στη συζήτηση να είναι μόνο οι ιδιοκτήτες. Αυτό ζήτησα. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε καλές ιδέες με την εξυπνάδα που έχουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος».

Για το αίτημα του Λαυρίου και το αν ο ίδιος περιμένει να παίξει το «τριφύλλι» με τον Ολυμπιακό στα playoffs, σχολίασε: «Σίγουρα. Αυτά που γίνονται εδώ και μήνες με την ΚΕΔ να μην ορίζει διαιτητές... Ο Παναθηναϊκός είχε πει ότι δεν θα μείνει παρατηρητής στο χατήρι του Ολυμπιακού. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Θα αντιδρούσαμε.

Είχαμε εξηγήσει πως αυτό δεν θα περάσει μέχρι τέλους. Έκανε όσα έκανε ο Ολυμπιακός. Δεν κατεβήκαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η θέση μου δεν αλλάζει. Το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν μπορώ να αφήσω τους οπαδούς μας να μην πάρουν την χαρά να λύσουμε το πρόβλημα εντός των τεσσάρων γραμμών. Αν έρθει ο Ολυμπιακός να παίξει θα τον υποδεχθούμε στο ΟΑΚΑ, ίσως όχι με 20άρα, αλλά με 40άρα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας