Γιαννακόπουλος: «Νομιμοποιείται η ανομία...»- Και μια αποκάλυψη για την...ΠΑΕ (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το χώρο του ελληνικού μπάσκετ αλλά και στην απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μην κατέβει στον αγώνα με την Κύμη. 

Γιαννακόπουλος: «Νομιμοποιείται η ανομία...»- Και μια αποκάλυψη για την...ΠΑΕ (vid)

Μετά την απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μην κατέβει στον αγώνα με την Κύμη, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» έκανε αναφορά και στις σκέψεις που έχει γύρω από την ενασχόληση του με τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εδώ και 15 μέρες έχω προαναγγείλει μία συνέντευξη μου που θα παρουσίαζα ένα πλάνο για έναν αδιαίρετο Παναθηναϊκό για να γίνει πρωταγωνιστής παντού και όχι μόνο στο μπάσκετ. Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με έχουν κάνει να κάνω δεύτερες σκέψεις για όλα αυτά και περιμένω να δω πως θα αντιδράσει η πολιτεία.

Νομιμοποιείται η ανομία και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο όλο αυτό που γίνεται. Για τα περισσότερα έχει τοποθετηθεί επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.»

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι εννοεί για τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό τόνισε πως: «Αυτό σημαίνει ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη»