Παπαθεοδώρου: «Τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον πρώτο γύρο»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι.

Παπαθεοδώρου: «Τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον πρώτο γύρο»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (8/5, 17:30) το Περιστέρι για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής, ενώ στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα. Στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το παιχνίδι με το Περιστέρι θα είναι οι: Τζόντρε Τζέφερσον, Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Μιλένκο Τέπιτς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Γιώργος Τανούλης, Νίκος Χαρίτογλου, Κωνσταντίνος Ιατρίδης και Φιλ Γκος.

Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη για να τερματίσει στην 4η θέση και να έχει πλεονέκτημα έδρας στα play-off, ενώ αν ηττηθεί θα παραμείνει 5ος.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι:

«Η τελευταία αγωνιστική μας βρίσκει αντιμέτωπους με το Περιστέρι, μία ομάδα της οποίας η βαθμολογική θέση και τα αποτελέσματα της, δείχνουν τον βαθμό δυσκολίας της αποστολή μας. Είναι παιχνίδι που θα κρίνει τη βαθμολογική μας θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον πρώτο γύρο και για τις δύο ομάδες. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος θα ξέρουμε σε ποια θέση θα έχουμε καταλήξει και ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στα πλέι οφ»