Βασιλειάδης για το μπάσκετ: Ναι μεν, αλλά...

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό μπάσκετ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real Fm.

Βασιλειάδης για το μπάσκετ: Ναι μεν, αλλά...

Ο κ. Βασιλειάδης αφού τόνισε ότι περιμένει να δει τι θα συμβεί σήμερα στη συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι έχουν γίνει πολλά λάθη, επανέλαβε τη θέση του ότι κύριος υπαίτιος για όλο αυτό το... μπάχαλο είναι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ενώ για τις κινήσει του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν μπορεί να πει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δίκιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το μπάσκετ:

«Περιμένω με αγωνία τη σημερινή συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις και νουθετήσεις.

Έχουν γίνει πολλά λάθη και είναι δεδομένη η θέση μου ότι η ομοσπονδία και ο κύριος Βασιλακόπουλος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για να σταματήσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω όμως ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δίκιο και αυτό κάνει το πρόβλημα πολύπλοκο.

Αν μία από τις δύο - τρεις μεγάλες ομάδες λείπουν από το πρωτάθλημα δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι εκβιασμοί. Για να μπορέσουμε να βρούμε λύση θα πρέπει κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία».