Στις 14:30 το κρίσιμο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ

Το κρίσιμο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο θα δώσουν το "παρών" οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Basket League, συζητώντας για το μέλλον του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (14:30) της Δευτέρας (6/5). 

Στις 14:30 το κρίσιμο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ

Όπως είναι γνωστό, το κρίσιμο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο θα δώσουν το "παρών" οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Basket League, συζητώντας θέματα που αφορούν το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, τόσο για την τρέχουσα σεζόν, όσο και για την επόμενη, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (6/5).

Και συγκεκριμένα, στις 14:30 το μεσημέρι, στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, τα οποία βρίσκονται στο ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το κατά πόσο θα δώσουν το "παρών" οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα εμφανιστούν εκεί τόσο ο Παναγιώτης, όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και θα έχει ενδιαφέρον η πιθανή συνάντηση τους με τον διοικητικό ηγέτη των "πρασίνων", Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς ήταν επεισοδιακό το τελευταίο τους τετ-α-τετ στα γραφεία του υφυπουργού Αθλητισμού.

Ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι και το κομμάτι της διαιτησίας, καθώς έχουν έντονα παράπονα οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος για το συγκεκριμένο θέμα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας