Ο Αναστόπουλος πάει... για κώλυμα και στο Ολυμπιακός - Προμηθέας

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος απουσίασε από το ΠΑΟ - Χολαργός λόγω ασθένειας και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και στο Ολυμπιακός - Προμηθέας, οπότε τα δεδομένα θα αλλάξουν. Τι θα γίνει αν, όμως, πάει ΣΕΦ;

 Ο Αναστόπουλος πάει... για κώλυμα και στο Ολυμπιακός - Προμηθέας

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε οριστεί να δώσει το "παρών" στην εξ αναβολής αναμέτρηση του Χολαργού κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά απουσίασε. Ο λόγος; Ο έμπειρος διαιτητής δήλωσε κώλυμα την τελευταία στιγμή λόγω ασθένειας, λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση πως αυτός κληρώθηκε να είναι ο ρέφερι του αγώνα Ολυμπιακός - Προμηθέας. Μία είδηση που έφερε αναταράξεις στο ελληνικό μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι το κατά πόσο θα είναι σε θέση να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος να δηλώσει κώλυμα λόγω ασθένειας και στο ματς Ολυμπιακός - Προμηθέας, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη (8/4) στο Φάληρο. Ένα ματς στο οποίο η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ έχει ανακοινώσει γενική είσοδο για τους φιλάθλους στη τιμή του ενός ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο ενδεχόμενο που ο Παναγιώτης Αναστόπουλος απουσιάσει από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Προμηθέας, θα τοποθετηθεί αντικαταστάτης του και τότε η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά στο ΣΕΦ.

Στη πιθανότητα, όμως, να δώσει το "παρών" ο έμπειρος διαιτητής (ο οποίος ανήκει στη τριάδα των ρέφερι του περίφημου ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) τότε οι Πειραιώτες θα μείνουν πιστοί στην ανακοίνωση τους και δεν θα λάβουν μέρος στην αναμέτρηση. Το μέχρι τέλους δεν έπαψε ποτέ να ισχύει και το φύλλο αγώνα θα κλείσει στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Ολυμπιακού να έχει την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της.