Μπλατ: «Παίζουμε όπως τον Γενάρη»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στον επαγγελματισμό που δείχνουν οι παίκτες του το τελευταίο διάστημα, κάτι που του θυμίζει την απόδοση της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν.

Μπλατ: «Παίζουμε όπως τον Γενάρη»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό. Ο Αμερικανός τεχνικός δεν ρωτήθηκε, αλλά και δεν αναφέρθηκε στο πως θα λειτουργήσει η ομάδα στο ματς κόντρα στον Προμηθέα.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Νoμίζω πως στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού παίζουμε αρκετά καλά. Οι παίκτες μου δείχνουν επαγγελματισμό και αυτό με ικανοποιεί. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει αρκετά.

Με ικανοποιεί το γεγονός πως οι παίκτες μου παραμένουν ανταγωνιστικοί. Η ομάδα εχει διάθεση και παίζειμε σοβαρότητα. Το βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν και έχουν σωστή προσέγγιση. Η εικόνα μας αντανακλά την διάθεση της ομάδας. Η ομάδα βρίσκεται αγωνιστικά σε μία καλή περίοδο, η οποία θα έλεγα πως μου θυυμίζει το εξαιρετικό ξεκίνημα της φετινής σεζόν μέχρι τον Γενάρη που είχαμε τους Σπανούλη και Στρέλνιεκς, οι οποίοι μας βοηθούσαν».