Ο Αναστόπουλος έχει κώλυμα!

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ορίστηκε στο Ολυμπιακός - Προμηθέας, αλλά την ίδια μέρα έχει δηλωθεί στο ματς της VTB League Κάλεβ Ταλίν - Ούνικς Καζάν!

Ο Αναστόπουλος έχει κώλυμα!

H KEΔ προκάλεσε εις διπλούν! Έβαλε στην κλήρωση για τους διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, ο οποίος και τοποθετήθηκε στο ματς Ολυμπιακός - Προμηθέας. Παράλληλα, έβαλε στο... παιχνίδι έναν ρέφερι, ο οποίος δεν είναι σίγουρο πως είναι σε θέση να σφυρίξει!

Ο λόγος; Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έχει οριστεί να σφυρίξει στο ματς Κάλεβ Ταλίν - Ούκινς Καζάν στα playoffs της VTB-League! Μάλιστα, για το γεγονός είχαν γνώση οι άνθρωποι της ΚΕΔ, με τον συγκεκριμένο ρέφερι να έχει ήδη πάρει στα χέρια του τα εισιτήρια για το ταξίδι στο Ταλίν, το οποίο θα γίνει την Τρίτη (7/5).

O Παναγιώτης Αναστόπουλος, λοιπόν, έχει κώλυμα και όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορεί να δώσει το "παρών" και στα δύο ματς. Ο υπεύθυνος διαιτησίας στη VTB League είναι ο Νίκος Πιτσίλκας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε ακύρωση του ορισμού, ούτε των εισιτηρίων...