Ολυμπιακός - Προμηθέας: O ορισμός του Αναστόπουλου μπορεί να θεωρηθεί άκυρος

Ο ορισμός του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ματς Ολυμπιακός - Προμηθέας, μπορεί θεωρηθεί άκυρος. Διαβάστε τον λόγο.

Ολυμπιακός - Προμηθέας: O ορισμός του Αναστόπουλου μπορεί να θεωρηθεί άκυρος

Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος ορίστηκε στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα στο ΣΕΦ (το ματς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένας από τους τρεις "ανεπιθύμητους" ρέφερι για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι με ανακοίνωση τους είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κατέβουν ξανά σε παιχνίδι που θα τοποθετηθεί κάποιος από αυτούς.

Όμως, ο ορισμός του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο Ολυμπιακός - Προμηθέας, μπορεί να θεωρηθεί άκυρος. Ο λόγος; Στην κλήρωση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έδωσαν το "παρών" μόλις 2 μέλη από την 5μελή επιτροπή της ΚΕΔ.

Να θυμίσουμε πως ο Μουζάκης έχει αποχωρήσει από πέρσι (όντας δυσαρεστημένος με πράγματα και καταστάσεις που συμβαίνουν στην ΚΕΔ), ενώ ο Παπαδόπουλος απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό. Όσον αφορά τον "ηγέτη" της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τον Συμεωνίδη, απουσίασε, για ακόμη μία φορά.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Την κλήρωση να την κάνουν μόνο οι δύο από τους πέντε, δηλαδή οι Κώστας Κορομηλάς και Κυριάκος Ταβουλαρέας. Ο ορισμός όλης της αγωνιστικής, λοιπόν, μπορεί να θεωρηθεί άκυρος. Ο Ολυμπιακός, πάντως, αναμένεται να κινηθεί δικαστικά για το γεγονός.