Οριστικό: Νοκ-άουτ ο Πρίντεζης στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν προπονήθηκε με την ομάδα, έχει ακόμη ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/4, 16:45) κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 

Οριστικό: Νοκ-άουτ ο Πρίντεζης στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Τα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής στο ΣΕΦ και δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου (20/04, 16.45) κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στη μέση από την περασμένη εβδομάδα, αποκτώντας το πρόβλημα από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ. Οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και ο Γιώργος Πρίντεζης δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του. Είναι ανέτοιμος και ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Αυξάνονται, λοιπόν, τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό, καθώς ας μην ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες δεν έχουν στη διάθεση τους και τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάνις Στρέλνιεκς και Αξέλ Τουπάν.

Ο Γουίλ Τσέρι, πάντως, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην ΑΕΚ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό "5".